Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir Yaman'ı güzel haberi duyurdu! Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oldu: "Bayram şekerimiz geldi"

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünalmış, “Bayram şekerimiz geldi. Bu bayram çifte bayram yaşadık, çok şükür” ifadelerini kullandı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir Yaman'ı güzel haberi duyurdu! Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oldu: "Bayram şekerimiz geldi"

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Demir Yaman rolüyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Murat Ünalmış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurdu.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, geçtiğimiz yıl eylül ayında Albena İlieva ile (Nutiye Akar) nikah masasına oturmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir Yaman'ı güzel haberi duyurdu! Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oldu: "Bayram şekerimiz geldi" - Resim : 1

"BAYRAM ŞEKERİMİZ GELDİ, ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK"

Ünalmış baba olduğunu şu sözlerle duyurdu:

"Bayram şekerimiz geldi. Bu bayram çifte bayram yaşadık, çok şükür. Rabbim herkesin evladını korusun, bağışlasın ve sağlık versin. Nice güzel bayramlarımız olsun. Herkese iyi bayramlar dilerim."

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir Yaman'ı güzel haberi duyurdu! Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oldu: "Bayram şekerimiz geldi" - Resim : 2