Bir Zamanlar Kıbrıs’ın Ankaralı’sı Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

TRT 1’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Ankaralı karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu birçok dizi ve film projesinde rol aldı. Peki, Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın Ankaralı’sı Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Pelin Karahan ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu, Ankaralı karakterini canlandırıyor. Çayoğlu, son olarak 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde Özge Gürel ile başrolü paylaşmıştı. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Serkan Çayoğlu hayatı merak ediliyor. Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın Ankaralı’sı Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında? - Resim : 1

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Kendisine benzemeyen bir ikiz kardeşi vardır. Almanya'da okuduğu üniversitede ekonomi eğitimi aldı. Üniversitede okurken aynı zamanda da modellik yaptı.
Oyuncu olmak içinİstanbul'a gelen Serkan Çayoğlu, ( 3 M.O.T.A )Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde Ümit Çırak'dan ve Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersleri almıştır.

2012 yılında "Kuzey Güney" dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırarak oyunculuk kariyerine başladı.

2013 yılında Hande Yener'in "Ya Ya Ya" klibinde de oynadı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren "Zeytin Tepesi" dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerdeTayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci,Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi'nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi. Serkan Çayoğlu da bu dizide Burak Altaylı karakterine can verdi. Dizi reyting düşmesi nedeniyle birlikte 2 Nisan 2014 günü final bölümü ile sona erdi.

Serkan Çayoğlu, 4 Temmuz 2014 tarihinde FOX'ta yayınlanmaya başlayan "Kiraz Mevsimi" adlı dizide; Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ile başrolleri paylaşmıştır.

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın Ankaralı’sı Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında? - Resim : 2

SERKAN ÇAYOĞLU FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2014 - Kiraz Mevsimi
2014 - Zeytin Tepesi
2012 - Kuzey Güney