Bir Zamanlar Kıbrıs’ın İnci’si Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında?

TRT 1’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ta İnci karakterine hayat veren Pelin Karahan birçok dizi ve film projesinde rol aldı. Peki, Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın İnci’si Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Tayanç Ayaydın ile başrolü paylaşan Pelin Karahan, İnci karakterini canlandırıyor. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Pelin Karahan hayatı merak ediliyor. Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın İnci’si Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında? - Resim : 1

PELİN KARAHAN KİMDİR?

16 Ekim 1984 yılında Ankara'da doğdu.Gerçek adı Vildan Pelin Karahan'dır. Küçüklüğünde İzmir'in bir ilçesinde kısa süre kaldıktan sonra tekrar Ankara'ya döndü. Ankara’da doğup büyüyen Karahan, ayrıca anneanne tarafından Arnavut kökenlidir.[4]Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazandı. Daha sonra Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu dizide Dağhan Külegeç ile olan uyumu göz doldurdu ve efsane iki aşık Aslı Efe'yi AsEf'i yaşattı. Reklamların devamı da geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı. TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu. Show TV'de "Pelin Karahan ile Nefis Tarifler" adlı yemek programını sundu.

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın İnci’si Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında? - Resim : 2

PELİN KARAHAN ÖZEL HAYATI

Ekim 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. Bu evlilikten iki çocuk sahibi oldu.

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın İnci’si Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında? - Resim : 3

PELİN KARAHAN FİLMOGRAFİSİ

  • Muhteşem Yüzyıl
  • Kavak Yelleri
  • Mavi Kelebekler
  • Yuvamdaki Düşman
  • Yeter
  • Bir Zamanlar Kıbrıs