Yaşayan en seksi erkekti, son hali yürek burktu

Bir zamanlar yaşayan en seksi erkek seçilen ünlü aktör, pijama üzerine gömlek giyerek gittiği terapisinden çıkarken görüntülendi.

Yaşayan en seksi erkekti, son hali yürek burktu

ABD'li aktör Nick Nolte, 1980'lerde en ünlü Hollywood yıldızlarından biriydi. 1992 yılında 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen oyuncu, terapiden çıkarken objektiflere takılırken, son haliyle sevenlerini üzdü.

Ülkemizde de 70'li yıllarda ekrana gelen 'Zengin ve Yoksul' (Rich Man, Poor Man) dizisinde "Tom Jordache" karakteriyle tanınan Nick Nolte, bir medikal terapi merkezinden çıkarken görüntülendi.

Genellikle tercih ettiği pijama altına benzeyen bir pantolonun üzerine, mavi kot bir gömlek giyen 79 yaşındaki oyuncu, maske takmayı da ihmal etmedi. Asistanının kendisini beklediği araca binene Nolte, evine doğru yola çıktı.

Nick Nolte'nin eskisi kadar çevik bir şekilde yürüyemediği de dikkatlerden kaçmadı. Yavaş bir şekilde yürüyen oyuncu, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara da sadece birkaç kez baktı, hiçbir şey söylemedi.

Yaşayan en seksi erkekti, son hali yürek burktu - Resim : 2

Nick Nolte, Hollywood'un en çalkantılı özel yaşama sahip ünlülerinden biri. Kariyerindeki hızlı yükselişin özel hayatına yansıması ise tam tersi biçimde oldu.