Bir zamanların en ünlü isimlerindendi! Parasız kalınca pavyonda iş aradı

Bir zamanların ünlü şarkıcısı Yeliz, yaşadığı zor günleri anlattı. Yeliz "Su alacak param yoktu, pavyonda iş aradım" diyerek zorlu yaşam hikayesini anlattı.

Bir zamanların en ünlü isimlerindendi! Parasız kalınca pavyonda iş aradı

Bir zamanların en sevilen şarkıcılarından biri olan Yeliz, parasız kalınca yaşadığı zorlu günleri anlattı. Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan usta sanatçı Yeliz, babasının ölümünden sonra yaşadığı zor günlerden bahsederken "Cenazeden 2 gün sonra sahneye çıkmak zorunda kaldım. Su alacak param kalmayınca pavyonda iş aradım" ifadelerinde bulundu.

Babası öldükten 2 gün sonra sahneye çıkmış

Babasının ölümünden sonra kariyerinde zorluklar yaşadığından bahseden ünlü isim, "Babamı Alzheimer nedeniyle kaybettikten 2 gün sonra sahneye çıkmak zorunda kaldım. Babamın istediği gibi dimdik sahneye çıkarak şarkılarımı söyledim. Cenazede hiç ağlamadım ama sahnede son anonsu yaparken babamdan bahsettim ve katıla katıla ağladım. Duygularımı evimde yaşıyorum ama göstermiyorum. En yakınların dışında o anlarımı göstermem."

"Pavyonda iş aradım"

Ekonomik olarak yaşadığı zor günleri anlatan Yeliz, sözlerine şöyle devam etti: "Dibe vurduğum zamanlar oldu. İşsiz kaldığım için dibinde dibine vurdum ve su alamadığım günler oldu. Müzisyen bir şahsiyetsiz, karaktersiz, ismini bile anmayacağım, besteci bile diyemeyeceğim bir insan yüzünden yapılmış bir işim çöpe gitti. O işim olmayınca her şey kötü gitmeye başladı. Ardından 1999 depremi vurdu. Onun ardından da işsizlik. O kadar kötü bir döneme girdim ki su alamaz durumdaydım. Anneciğim bana hep su taşırdı. Ceyda diye bir arkadaşım vardı o da market alışverişimi yapardı. Mustafa diye bir arkadaşım vardı zor durumda olduğum için bana pavyonda iş bulmasını istedim. O da bana Bursa'da pavyon dışında bir iş buldu. O iş benim hayatımda dönüm noktam oldu."