Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi! Çift sarmaş dolaş yakalandı

Güzel oyuncu Birce Akalay ve meslektaşı Hakan Kurtaş geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmışlardı. Adı sık sık İbrahim Çelikkol ile anılan ünlü oyuncunun Hakan Kurtaş'la ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift, ün öğle saatlerinde ilk kez Bebek'te görüntülendi. Sevgililerin sarmaş dolaş hali objektiflere yansıdı.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi! Çift sarmaş dolaş yakalandı

Güzel oyuncu Birce Akalay ile Hakan Kurtaş'ın geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Uzun süredir yalnız olan Birce Akalay, gönlünü meslektaşı Hakan Kurtaş'a kaptırdı. Bir süredir birlikte olan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, dün öğle saatlerinde ilk kez Bebek'te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, bir süre yürüyüş yaptı.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi! Çift sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 1

Çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beyoğlu'ndaki bir sinemada Oscar adayı 'Zavallılar' filmini el ele izleyince ilişkileri ortaya çıktı. Oyuncu çiftin, sosyal medya hesaplarından da birbirlerinin fotoğraflarına kalp ikonuyla yorum yapmaları hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Birce Akalay ile yemeğe çıkan Hakan Kurtaş, elinde kırmızı gül olan pozunu paylaşmış, romantik paylaşıma ünlü oyuncuyu da etiketlemişti.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi! Çift sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 2

Akalay da yorum ve beğeni yağan Instagram gönderisine kayıtsız kalmamış, sevgilisine emojilerle karşılık vermişti.
Aynı menajerlik şirketine bağlı olan oyuncuların basın danışmanları ilişkiyi doğruladı ve "Daha çok yeni" demekle yetinmişti.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi! Çift sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 3

"DOĞRUDUR DİYEYİM, YETERLİ OLUR UMARIM"

Birce Akalay ile Hakan Kurtaş'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Gülüşümden anlaşılmıyor mu?" diyen 39 yaşındaki güzel, özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Birce Akalay, basın mensuplarına "Doğrudur diyeyim, yeterli olur umarım" açıklamasını yaptı.
Bir süredir birlikte olan çift, son olarak Bebek'te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, bir süre yürüyüş yaptı.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi! Çift sarmaş dolaş yakalandı - Resim : 4

"SOKAKTA KONUŞMAYALIM"

Sorular üzerine Akalay, "Başka zaman başka yerde konuşuruz. Sokakta konuşmayalım teşekkürler" diyerek, gezintisine devam etti.

Öte yandan Kuş Uçuşu'nun Lale Kıran'ı Birce Akalay oyunculuğunun yanı sıra değişimiyle de dikkat çekiyor. Birce Akalay'ın yıllar öncesine ait fotoğrafları şaşırttı.