Sarıyer’de düzenlenen “Hep Yeni Kal Fest”, Sertab Erener ve Edis’i aynı sahnede buluşturdu. “Türkiye’nin En Yeni Gazinosu” sloganıyla düzenlenen gecede iki ünlü isim, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sertab Erener, güçlü yorumu ve sahne performansıyla alkış toplarken Edis de enerjik performansıyla dinleyicilerden tam not aldı.
Konseri izlemeye gelen isimler arasında Birce Akalay da vardı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, yaz tatilinden yeni sezon projelerine kadar birçok konuda konuştu.
YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
Yaz tatilini ailesiyle Bodrum’da geçirdiğini söyleyen Akalay, yaklaşık iki hafta önce İstanbul’a temelli dönüş yaptığını belirtti. Yeni sezon için hazırlıklara başladığını anlatan oyuncu, “Gündemimizde yeni işlerimiz var, onlar için hazırlanıyoruz. Sezonu açıyoruz” dedi. Başrolünde yer aldığı dijital projelerin devam edip etmeyeceği sorulan Akalay, özellikle “Mezarlık” dizisine değindi.
Üçüncü sezonda güzel bir izleyici kitlesine ulaştıklarını söyleyen Akalay, “Gönül istiyor ki 4. sezonumuz da olsun ama bu karar sadece Türkiye’ye değil, dijital platformun global yönetimine bağlı. Biz ekip olarak çok istiyoruz ve umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.
TİYATROYA DÖNÜYOR
Birce Akalay, yeni sezonda tiyatro sahnesine dönmeye hazırlandığını da açıkladı. Detaylarını şimdilik paylaşmadığı bir oyun üzerinde çalıştığını belirten oyuncu, “Çok sevdiğim, inandığım bir oyun var. Detayları şimdilik sürpriz olsun ama 2026-2027 sezonunda inşallah yeniden tiyatro sahnesinde olacağım” dedi.
TELEVİZYONUN YERİ AYRI
Dijital platformlar ile televizyon dizileri arasındaki farklardan da söz eden Akalay, dijital projelerin belirli hikaye akışı ve çalışma süreleri nedeniyle oyuncular açısından daha konforlu olduğunu söyledi. Televizyonun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan oyuncu, “Televizyon, seyircimizle ilk buluştuğumuz yer. Zemin biraz daha kaygan ve acımasız olsa da yeri her zaman çok başka” şeklinde konuştu.
HAKAN KURTAŞ’LA İLİŞKİSİNİ ANLATTI
Birce Akalay, Hakan Kurtaş ile ilişkisi hakkında yöneltilen sorulara da yanıt verdi. İlişkilerinin dengeli ve mutlu şekilde devam ettiğini söyleyen Akalay, sosyal medyada birlikte yaptıkları paylaşımların sıklığıyla ilgili soruya ise “Sosyal medya bir sevgi ölçütü olmamalı. Biz gayet mutlu ve dengeli bir ilişki yaşıyoruz” yanıtını verdi.