Birce Akalay'dan çarpıcı açıklama: İbrahim Çelikkol'la hayat hep macera

Birce Akalay, geçen hafta Bodrum’a beraber tatile gittiği partneri İbrahim Çelikkol’la ilgili Magazin Hattı’na hangi çarpıcı açıklamaları yaptı?

Birce Akalay, geçen hafta İbrahim Çelikkol’la Bodrum’da ünlü bir markanın davetine katılmıştı. Son olarak “Kuş Uçuşu” dizisinde beraber kamera karşısına geçen ikili, Cennet Koyu’nda aynı etkinliğe katılan Burak Deniz ve Didem Soydan çiftiyle yemek yerken görüntülenmişti.

Oğlu Ali’nin annesi Mihre Çelikkol’dan yeni boşanan İbrahim Çelikkol’un Birce Akalay’la Bodrum’a beraber tatile gitmesi dedikoduları da alevlendirdi. Çelikkol’un eski eşiyle de çok iyi arkadaş olan Akalay, bu nedenle yakışıklı oyuncunun çektiği tatil pozlarının altına şu sözleri yazarak ilişki iddialarına yanıt verdi:

 “Bazı karelerde tek görünsen de iki kişisindir aslında ve bak deyince de kameraya değil de ona bakarsın. Fotoğrafta görünen ise o kameranın ardındaki kişinin yansımasıdır. Her anımıza şükürler olsun. Daha güzel günlere… İyi ki benim can dostum, yol arkadaşımsın...”

İstanbul’a dönen Birce Akalay hafta başı Asmalımescit’te Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı. Güzel oyuncunun gömleğinin cebindeki gül dikkat çekti.

Akalay, Bodrum’a İbrahim Çelikkol’la beraber gittiklerini anlattı.

Ünlü oyuncu 5 yıl önce beraber rol aldıkları “Siyah Beyaz Aşk” dizisinin ardından yakın dost olduğu İbrahim Çelikkol’la tatilde çok eğlendiklerini söyledi.

Birce Akalay’ın başrolünü İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’le paylaştığı “Kuş Uçuşu” dizisi yayınlandığı dijital platformda büyük ses getirmişti.

Aynı zamanda “Mezarlık” adlı dijital dizide de başrol oynayan Akalay, yeni planlarından bahsetti.

Ünlü oyuncu yakasındaki gülü yakın arkadaşı Hayk Davulcu’nun verdiğini sözlerine ekledi.