Erşan Kuneri Gibi ile kıyaslanınca Zafer Algöz bakın ne dedi!

Birçok eleştiri alan fakat bir o kadar da sevilen Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisi 'Gibi' ile kıyaslanınca Zafer Algöz bakın ne dedi.

Erşan Kuneri Gibi ile kıyaslanınca Zafer Algöz bakın ne dedi!

Netflix Türkiye'nin son zamanlarda en çok izlenen ve merak edilen dizisi Erşan Kuneri ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Kimi izleyici tarafından çok eleştirilen, kimisi için de çok beğenilen Cem Yılmaz'ın son yapımı Erşan Kuneri sosyal medyada gündem oldu. 

Erşan Kuneri Gibi ile kıyaslanınca Zafer Algöz bakın ne dedi! - Resim : 1

Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar, Bülent Şakrak ve Can Yılmaz'ın yer aldığı Erşan Kuneri dizisi, Twitter'da gündemde.

"GİBİ'NİN 2 FIRIN EKMEK YEMESİ LAZIM"

Bir kişi dizi ile ilgili "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." yorumuna yanıt veren Zafer Algöz şaşırttı.

Erşan Kuneri Gibi ile kıyaslanınca Zafer Algöz bakın ne dedi! - Resim : 2

Bu paylaşım üzerine dizinin oyuncularından Zafer Algöz'ün, verdiği cevap herkesi şoke etti. Algöz, yapılan yoruma yanıt olarak, "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" cevabını verdi ve ünlü oyuncunun bu açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Erşan Kuneri ile ilgili yapılan eleştirilere Algöz dışında Cem Yılmaz'dan da bomba bir yanıt gelmişti. Yılmaz, Twitter'da diziyle ilgili yapılan bir paylaşıma "Maalesef çok kötü bir seri" yazan sosyal medya kullanıcısına, "Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak :) Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim, canım, şeker kardeşim. Seni seviyorum bay" şeklinde cevap verdi.

ERŞAN KUNERİ VE GİBİ

Cem Yılmaz'ın son yapımı Erşan Kuneri 13 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanmaya başlandı. Erşan Kuneri'de erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin sinema macerası anlatılıyor. Dizide Cem Yılmaz'a Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar, Bülent Şakrak ve Can Yılmaz eşlik ediyor. 8 bölümden oluşan dizinin her bölümünde  Erşan Kuneri'nin çektiği farklı türden filmler yer alıyor. Dizide şimdiye kadar en çok beğenilen bölüm "Kooperatif Kemal" bölümü oldu.

Gibi, Exxen platformunda 1 Ocak'tan beri yayınlanan durum ve absürt komedi tarzında bir dizi. 'Gibi'de Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan başrolleri paylaşıyor. Feyyaz Yiğit'in büyük bir çıkış yakaladığı Gibi dizisinde Yılmaz ve İlkkan karakterleri üzerinden ilerleyen bir senaryo işleniyor. Sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaş olan Yılmaz ve İlkkan'ın en büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermek. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütüyor, işleri saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar.