Bitcoin, Doge, Shiba çakıldı! 3 alt koin uçuşa geçti

Kripto para borsalarında günlerdir devam eden düşüş sürerken en çok ilgi göre Bitcoin, Doge ve Shiba da bu durumdan nasiplendi. Ancak 3 alt koin var ki, adeta uçuşa geçtiler. İşte o koinleri sizin için derledik.

MetaVice - METAVICE

İşleme başladığı 4 Ocak tarihinde fiyatı 0.00000453 $ olan Metavice, Metaverse dünyasının yıldızlarından biri olmaya aday. Başlangıçta yaşadığı büyük düşüşün ardından dün adeta uçuşa geçen MetaVice, bir anda yüzde 174 değer kazandı. MetaVice'ın kısa sürede 'sıfır' atarak daha üst seviyelere kendisini taşıması bekleniyor. Bir çok alt koin için yapılan olumlu yorumların yanı sıra, bu tür projelerin daha fazla başarı kazandığı Uniswap (V2)'de bulunan MetaVice'ın Yetişkinler İçin Metaverse. Meta Vice, Unreal Engine ile Ethereum üzerine inşa edilmiş yetişkinler için çok yönlü, merkezi olmayan bir VR sürükleyici metaverse olduğu ifade ediliyor.

MetaVice'ın, yetişkinlere uygun içerik oluşturma, gece kulüpleri, striptiz kulüpleri, özel partiler, büyük bir kumarhane ve çok daha fazlası. Meta Vice, dünyanın en büyük sürükleyici yetişkin metaverse'ini oluşturmayı hedeflediği açıklandı.