Bitcoin, Ether, Binance Coin ne kadar?

Çin'de kripto para madenciliğine karşı ülke çapında bir baskının ortasında geçen hafta büyük ölçüde düşüş yaşayan Bitcoin, Ether, Binance Coin ve diğer büyük kripto para birimleri pazartesi günü yükseliş trendine girdi. İşte kripto para piyasalarında son durum...

Bitcoin, Ether, Binance Coin ne kadar?

Çin'de kripto para madenciliğine karşı ülke çapında bir baskının ortasında geçen hafta büyük ölçüde düşüş yaşayan kripto para birimleri pazartesi günü yükseliş trendine girdi. Bitcoin, güne bir önceki güne göre yüzde 5 daha yüksek bir seviyede başladı.

Ethereum da günün erken saatlerinde mütevazı kazançlar gösterdi. Ethereum son 24 saatte yüzde 5 yükselerek 1971 dolar oldu.

Küresel bir kripto ticaret platformu olan Mudrex CEO'su ve kurucu ortağı Edul Patel, “Panik satışları azaldı ve bu piyasalar için son derece olumlu bir işaret. Birkaç yatırımcı, işlem gören hacimlerden görülebilen düşüşleri satın alma fırsatını değerlendirdi" dedi.  

Diğer kripto para birimlerindeki değişim;

Binance Coin 285 dolar, 24 saatte yüzde 0,2,

Cardano 24 saatte yüzde 1,32, 24 saatte yüzde 1.8.

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego Pazar günü yaptığı açıklamada, bankacılık işinde Bitcoin kullanmaya başlayabileceğini ve ülkenin kripto para birimini kabul etmeye başlayan ilk bankası olabileceğini söyledi.

Merkezi kripto para borç verme platformu Celsius’un kurucu ortağı Alex Mashinsky, vermiş olduğu özel bir röportajda bu yıl Bitcoin’den büyük beklentileri olduğunu, BTC fiyatının 160 bin doları görmesini beklediğini ifade etti.

Elon Musk’la ilgili de konuşan Mashinsky, Tesla CEO’sunun attığı olumsuz tweetlerle piyasayı manipüle ettiğini ve kripto topluluğuna asla yardım etmediğini dile getirdi.

Jack Dorsey, konuşmacı olarak yer alacağı bir Bitcoin etkinliği için bir paylaşım yaptı. Bitcoin'in gelişmesi ve daha yaygın bir kripto olarak yoluna devam etmesi için ne gibi adımlar atılması gerektiğine yönelik eğitici bir etkinlik olacak olan 'The B Word' için Jack Dorsey tarafından yapılan paylaşım, Musk'ın gözlerinden kaçmadı. Konuyla ilgili espri yapan Musk'a yanıt Dorsey'den ciddi biçimde geldi ve etkinliğe davet aldı. Etkinlik 21 Temmuz'da düzenlenecek. 

Alış 70.369,99
Satış 70.370,00
Değişim 0,00
Son Değer 70.369,99
En yüksek 71.552,06
En düşük 69.610,00
Haftalık Değişim 0,00%
Haftalık En Düşük 0,00
Haftalık En Yüksek 0,00
Aylık Değişim 0,00%
Aylık En Düşük 0,00
Aylık En Yüksek 0,00