Kritik uyarı geldi! Bitcoin alacaklar, satacaklar...

Geçen yılın Kasım ayından bu yana kademeli olarak yükselen Bitcoin, geçen hafta 60 bin doların üzerini test etmesinin ardından duruldu. BtcTürk CEO'su Özgür Güneri, Bitcoin'de yaşanan gelişmelere ilişkin, "Önümüzdeki dönemde Bitcoin'de volatilitenin düşmesini beklemiyorum" açıklamasında bulundu.

Kritik uyarı geldi! Bitcoin alacaklar, satacaklar...

Koronavirüs salgını sürecinde hem kurumsal hem de bireysel yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bitcoin son dönem düşüşüyle tedirgin etti. 

Elon Musk'ın kripto para piyasalarına dair paylaşımları ile yükselişe geçen Bitcoin, geçen hafta 60 bin doların üzerini görmesinin ardından düşüşe geçti. Bitcoin, şu saatler 53 bin 381 dolar düzeyinden işleme giriyor.

'Dalgalanmalardan Bitcoin korunaklı çıkacak'

Kasım ayından bu yana kademeli olarak yükselen Bitcoin ile ilgili değerlendirmelerde bulunan BtcTürk CEO'su Özgür Güneri, Bitcoin'e ilişkin geçmişte 4 bin dolar düzeyindeyken de "duruldu" yorumlarının geldiğine dikkat çekerek, "Önümüzdeki dönemde Bitcoin'de volatilitenin düşmesini beklemiyorum" dedi. Güneri, sözlerine şöyle devam etti:

Önümüzdeki dönemlerde herkes kısa vadeli varlıklarda kalmayı tercih edecek. Likidite çok önemli olacak. Bitcoin 7/24 fiyatlanan bir varlık. Piyasaki dalgalanmalardan Bitcoin korunaklı çıkacak.

Risk eşiğine dikkat!

Bitcoin'in zaman zaman öngörülemez hareketler yapmasının normal olduğunu belirten Özgür Güneri, sözlerini şöyle sürdürdü:

İkide bir fiyatı kontrol etmek noktasındaysanız aşırı risk almışsınız demektir. Öncelikle kendinizi tanımak ve ne kadar risk alabilen biri olduğunuzu bilmek faydalı olacaktır. Bitcoin'e yatırım planları yapan yatırımcının kısa vadeli yatırımlar yerine uzun vadeli yatırımlar yapmalarının daha doğru olacağına inanıyorum.

Alış 64.059,99
Satış 64.060,00
Değişim 0,00
Son Değer 64.059,99
En yüksek 65.297,94
En düşük 63.297,48
Haftalık Değişim 0,00%
Haftalık En Düşük 0,00
Haftalık En Yüksek 0,00
Aylık Değişim 0,00%
Aylık En Düşük 0,00
Aylık En Yüksek 0,00