Bitiş çizgisine yanaşınca zaferi sarılarak kutladılar. Ancak saniyeler içinde hesaba katmadıkları bir şey oldu

Uzak Doğu'da düzenlenen bir bisiklet yarışında bitiş çizgisine yanaşan iki yarışmacı, yavaşlayarak birbirlerine sarıldılar ve çizgiye bu şekilde varmak istediler. Ancak hesap etmedikleri arkadan gelen başka bir yarışmacı hedefe odaklanmış bir şekilde tüm hızıyla geldi ve birinci olmayı başardı. Onu gören diğer yarışmacılar ise hayatlarının şokunu yaşadı.

Sosyal medyada paylaşılan bir bisiklet yarışması izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü. Uzak Doğu'da düzenlenen yarışmada bitiş çizgisine yaklaşan iki yarışmacı, bisikletlerini yavaşlattı ve birbirlerinin omuzlarına tutunarak yavaş bir şekilde çizgiye doğru sürdü. Ancak hesaba katmadıkları bir şey yaşandı ve ikinci ile üçüncü oldular. Çünkü arkadan tüm hızıyla gelen ve hedefe kitlenmiş bir yarışması vardı. Birinci olmaya hak kazanan, arkadan gelen o yarışmacı oldu. 

Bitiş çizgisine yanaşınca zaferi sarılarak kutladılar. Ancak saniyeler içinde hesaba katmadıkları bir şey oldu - Resim : 1

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Birinci olmayı planlarken podyuma ikinci ve üçüncü olarak çıkan yarışmacılar, sosyal medyada espri konusu oldu. Bazı kullanıcılar ise oyun bitmeden zafer sevinci yaşamanın yanlış olduğunu savundu.