Bitlis'te yol kenarında ailesiyle birlikte ortaya çıktı. Kendisine yiyecek vermek isteyen vatandaşın üzerine atladı

Bitlis’te yol kenarında ailesiyle birlikte ortaya çıkan ayılar kendisine şeker vermek isteyen vatandaşın üzerine atladı. Ani bir refleksle elini içeri almaya çalışan vatandaş elinden yaralanırken, o anlar araçta bulunan arkadaşı tarafından kayıt altına alındı.

Bitlis'te yol kenarında ailesiyle birlikte ortaya çıktı. Kendisine yiyecek vermek isteyen vatandaşın üzerine atladı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü’nde ilginç bir olay yaşandı. Yol kenarında ayı ailesiyle birlikte ortaya çıktı. Nemrut Krater Gölünde piknik yapmak için gelen Abidin Araboğa isimli vatandaş ise yanında getirdiği yiyecekleri ayılara vermek isterken, ayıların saldırısına maruz kaldı. 4 adet ayının aracın yolunu kestiğini gören Araboğa, önce camını açtı, sonra ayıya şeker vermek istedi.

Bitlis'te yol kenarında ailesiyle birlikte ortaya çıktı. Kendisine yiyecek vermek isteyen vatandaşın üzerine atladı - Resim : 1

AYILAR HEMEN SALDIRDI

Bu esnada ayı, camdan elini uzatan Araboğa'ya saldırdı. Ani bir refleksle elini içeri almaya çalışan Araboğa elinden yaralanırken, o anlar araçta bulunan arkadaşı tarafından kayıt altına alındı. Ayıların vatandaşlar için tehlike oluşturduğunu belirten Araboğa, ayılara yaklaşılmaması noktasında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Bitlis'te yol kenarında ailesiyle birlikte ortaya çıktı. Kendisine yiyecek vermek isteyen vatandaşın üzerine atladı - Resim : 2