Bize Müsaade filmi konusu nedir? Bize Müsaade filmi oyuncuları kimdir? Bize Müsaade filmi nerede çekildi?

Bize Müsaade filmi filmi bu akşam tv'de izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Giray Altınok ve Fırat Albayram'ın yer aldığı Bize Müsaade filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yönetmen koltuğunda Giray Altınok'un oturduğu Bize Müsaade filmi nerede çekildi?

Bize Müsaade filmi konusu nedir? Bize Müsaade filmi oyuncuları kimdir?  Bize Müsaade filmi nerede çekildi?

Başrollerinde Giray Altınok ve Fırat Albayram'ın yer aldığı 2021 yapımı Bize Müsaade filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Hann Medya'nın yapımcılığını üstlendiği filmde Giray Altınok hem filmin yönetmen koltuğunda oturdu hem de senaryosunu kaleme aldı. Bize Müsaade filmi tv'de ilk kez yayınlanacak. Peki, Bize Müsaade filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Bize Müsaade filmi konusu nedir? Bize Müsaade filmi oyuncuları kimdir?  Bize Müsaade filmi nerede çekildi? - Resim : 1

BİZE MÜSAADE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bize Müsaade, bir iş için akıl hastanesine gittiklerinde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan üç arkadaşın hikayesini konu ediyor. Tv sektöründen yakın arkadaş olan bir yönetmen, bir oyuncu ve bir senarist, danışmanlık vermek için Büyükada'da bir akıl hastanesine gider. Üç arkadaş iş için geldikleri hastanede görmemeleri gereken bir olaya şahit olur ve bu durum üzerine  başhekim Sinan tarafından hastaneye hapsedilir. Hastaneden kurtulmaya çalışan üç arkadaşın, özgürlüklerine kavuşmaları için mükemmel bir plan yapmaları gerekir.

Bize Müsaade filmi konusu nedir? Bize Müsaade filmi oyuncuları kimdir?  Bize Müsaade filmi nerede çekildi? - Resim : 2

BİZE MÜSAADE FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Giray Altınok

Fırat Albayram

Sami Aksu

Fatih Al

Ferit Aktuğ

Ferdi Sancar

Elit Andaç Çam

Deniz Karaoğlu

Ali Düşenkalkar

BİZE MÜSAADE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hann Medya'nın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini ise Giray Altıok üstlendi. Ayrıca senaryosunu da kalame alan Giray Altınok filmde başrolü canlandırdı. Ünlü yönetmenin Bize Müsaade filmi 30 Temmuz 2021'de vizyona girdi. Film, Validebağ Adile Sultan Kasrı, Büyük Ada ve Ümraniye Nakkaş Platolarında çekildi. Filmin müziklerini Uğur Ateş besteledi.