Blake Lively özür diledi: O paylaşım beni çok utandırdı

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir kamuoyundan uzak kalan Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı.  Middleton'ın açıklamasıyla birlikte, ABD'li oyuncu Blake Lively, prensesin Anneler Günü'nü paylaşımıyla ilgili yaptığı şakadan dolayı özür diledi. Yayınladığı fotoğrafla ilgili utanç duyduğunu belirtti.

Blake Lively özür diledi: O paylaşım beni çok utandırdı

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Büyük bir şok yaşadığını ifade eden Middleton, “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım" dedi.

"O PAYLAŞIM BENİ ÇOK UTANDIRDI"
Ryan Reynolds ile birlikteliğiyle sık sık gündeme gelen ABD'li oyuncu Blake Lively, Prenses'in açıklamasından sonra özür mesajı yayınladı. Prenses'in Anneler Günü'nde yayınlanan fotoğrafla oynadığını kabul etmesinin ardından Lively, üzerinde oynandığı çok belli olan bir kare paylaşmış ve Prenses'in uzun süredir gözlerden uzak olmasına gönderme yapmıştı. Lively "Kimsenin umrunda olmadığına eminim ama bir fotoğraf paylaşmıştım. O paylaşım beni çok utandırdı, çok özür dilerim. Herkese sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum" dedi.

"KATE'İ BULMAYA GİDİYORUM"
Kim Kardashian da "Kate Nerede?" akımı ayak uydurup arabasının yanında bir karesini paylaşmış ve "Kate'i bulmaya gidiyorum" demişti. Yıldız henüz bir açıklamada bulunmadı.