Bodrum'da önce yangın çıkardı sonra kendini boğmaya çalıştı

Muğla Bodrum’da yangın çıkardıktan sonra denize giren bir şahıs boğulma tehlikesi geçirdi. Bölgede bir yatın görevlilerinin kurtarıp karaya çıkardığı şüpheli, gözaltına alındı. Polisin silahını almaya yeltenen adam hızlı bir müdahale ile durduruldu.

Bodrum'da önce yangın çıkardı sonra kendini boğmaya çalıştı

İçmeler mevkiinde kurduğu çadırda konaklayan V.İ. isimli şahıs, görgü tanıklarının iddiasına göre bugün uyuşturucu kullanıp, daha sonra yangın çıkardı. Çevredekilerin müdahalesinin ardından denize giren şüpheli, açığa doğru yüzdü. Yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bodrum'da önce yangın çıkardı sonra kendini boğmaya çalıştı - Resim : 1

“KENDİMİ DENİZDE BOĞMAYA ÇALIŞTIM AMA KURTARDILAR”

Açığa doğru yüzen V.İ., boğulma tehlikesi geçirince yakındaki bir yatın görevlileri botla giderek şahsı kurtarıp, daha sonra karaya getirdi. Polis ve zabıta ekipleri tarafından yola çıkarılan şüpheli, "Ben ailemle sorun yaşadım ve 3 gün önce buraya gelip çadır kurdum. Bugün de kendimi çadırla birlikte yakmaya çalıştım fakat başaramadım. Daha sonra kendimi denize boğmaya çalıştım, kurtardılar" dedi.

V.İ., bir süre sonra polisin silahını almak için yeltendi fakat polis ve zabıta tarafından durduruldu. Ekip aracına alınan şüpheli, karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum'da önce yangın çıkardı sonra kendini boğmaya çalıştı - Resim : 2