Bodrum'da Rus anne-kızın cesedi bulunmuştu: Korkunç olayın detayları ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün görülen korkunç manzara görenlerin adeta tüylerini ürpertmişti. Arazide, Rus uyruklu anne ve kızı olduğu iddia edilen 2 ceset bulunmuştu. Olayın ardından soruşturma titizlikle sürdürülürken korkunç olaya ilişkin detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Kamera kayıtlarının incelenmesiyle cinayeti kadının eski eşinin işlediği öğrenildi.

Bodrum'da Rus anne-kızın cesedi bulunmuştu: Korkunç olayın detayları ortaya çıktı

Dün akşam saatlerinde İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide, 2 adet ceset bulundu. Biri kız çocuğu diğeri kadın 2 kişinin cesedinin bulunduğu ihbarının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince olay yeri ve çevresinde inceleme yapıldı.

ÇARŞAFA SARILIP İPLE BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDULAR

Çarşafa sarılıp iple bağlanmış haldeki cesetlerden birinin kayanın arkasına gizlendiği, diğerinin ise arazi üzerinde bulunduğu tespit edildi. Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin desteğiyle cesetler bulunduğu yerden çıkarılıp Bodrum Belediye Cenaze Hizmetleri aracına alındı.

Bodrum'da Rus anne-kızın cesedi bulunmuştu: Korkunç olayın detayları ortaya çıktı - Resim : 1

DETAYLAR NETLEŞMEYE BAŞLADI

Rus uyruklu anne ve çocuğuna ait olduğu değerlendirilen iki ceset otopsiye gönderilip soruşturma sürerken yaşanan olaya dair korkunç detaylar da netleşmeye başladı.

YAKINLARI ANNE VE KIZA ULAŞAMAYINCA EVLERİNE GİTTİ

Olay, dün saat 16.00 sıralarında İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide meydana geldi. Bodrum'da yaşayan ve gayrimenkul işi yapan Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova'nın yakınları anne-kıza 23 Kasım'da ulaşmayınca Konacık Mahallesi'ndeki evlerine gitti. Kapı açılmayınca kırarak içeri giren yakınları, koltukta anne-kıza ait olduğunu düşündükleri kan lekesi gördü. Yakınlarının ihbarı üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri anne-kızı bulmak için çalışma başlattı.

Bodrum'da Rus anne-kızın cesedi bulunmuştu: Korkunç olayın detayları ortaya çıktı - Resim : 2

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Ekipler, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Adreste tespit edilen bir aracın izini takip eden polis, aramayı İçmeler mevkisinde Tavşanburnu yolu civarında yoğunlaştırdı. Araştırma sonucu yol kenarındaki dik yamaçta çarşafa sarılı yaklaşık 3 metre mesafeyle anne ve kızın cesedini buldu. Savcının incelemesinin ardından 2 ceset önce Bodrum Devlet Hastanesi'ne; oradan da kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNAYETİ ESKİ EŞ İŞLEMİŞ

Cinayetlerin Irina Dvizova'nın eski eşi tarafından işlendiği ve olayın ardından küçük erkek çocuğunu da yanına alıp yurt dışına kaçtığı belirtildi.