Bodrum'da şimşekler geceyi gündüze çevirdi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağmura eşlik eden şimşek ve yıldırımlar geceyi gündüze çevirdi. Yıldırım nedeni ile bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanırken Milas'ta etkili olan dolu yağışı ise sürücülere zor anlat yaşattı.

Bodrum'da şimşekler geceyi gündüze çevirdi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağmura eşlik eden şimşek ve yıldırımlar bütün ilçeyi aydınlattı. Şiddetli yağmur ve yıldırım sonrasında bazı mahallelerde elektrikler kesilirken Milas'ta etkili olan dolu yağışı nedeniyle araçlar yollarda mahsur kaldı. 

CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI

Bodrum'da gece saatlerinde etkisini gösteren sağanak ile onlarca şimşek ve yıldırım, geceyi gündüze çevirdi. Yıldırım nedeniyle bazı mahallelerde geçici elektrik kesintileri yaşandı. Yağış anında ekipler de teyakkuza geçti.  Bodrum Belediyesi ekipleri, taşkınların yaşanabileceği noktalarda hazır bekledi. Milas'ın bazı mahallelerinde dolu yağışı etkili oldu.

 

Bodrum'da şimşekler geceyi gündüze çevirdi! - Resim : 1

EKİPLER ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle Milas-Ören kara yolu hattındaki kırsal mahallelerin bazılarında trafik durma noktasına geldi. Kayganlaşan yolda ilerleyemeyen araçlar, yolda mahsur kaldı. Kar yağışını andıran, bazı kesimlerde kalınlığı 40 santimetreye ulaşan dolu birikintisi nedeniyle gelen ihbarlarla harekete geçen ekipler, Gürceğiz ve Bayır mahalleleri kapanan yolları açmak için iş makineleriyle çalıştı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yol tekrar trafiğe açıldı.

 

Bodrum'da şimşekler geceyi gündüze çevirdi! - Resim : 2