Bodrum'da şimşekler sabaha kadar çaktı, yer gök adeta inledi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece geç saatlere kadar etkili yağmurla beraber çakan şimşekler adeta yeri göğü inletti. İlçe genelinde sabah saatlerine kadar çakan şimşekler geceyi aydınlattı.

Bodrum'da şimşekler sabaha kadar çaktı, yer gök adeta inledi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece boyu etkili olan yağmurla birlikte çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. İlçe genelinde sabah saatlerine kadar şimşekler cep telefonu kamerası ile görüntülendi. 

ARDI ARDINA DÜŞEN ŞİMŞEKLER KORU YARATTI

Dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, gece yerini şimşeklere bıraktı. Ardı ardına ilçenin ve denizin üzerine düşen şimşekler vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Zaman zaman sağanak yağmurla beraber çakan şimşekler ve deniz üzerine düşen yıldırımlar tüm ilçeyi aydınlattı. Kameralara yansıyan yıldırım görüntüleri, gecenin nasıl aydınlandığını gözler önüne serdi. Yaklaşık 6 saat boyunca aralıksız bir şekilde Bodrum’u aydınlatan yıldırımlar yerini güneşli bir havaya bıraktı.

 

Bodrum'da şimşekler sabaha kadar çaktı, yer gök adeta inledi! - Resim : 1

KORKU FİLMİ GİBİ ANLAR YAŞANDI

Gök gürültüsü ile birlikte deniz üstüne düşen yıldırım görüntüleri korku filmlerini aratmadı. Olumsuz hava şartları nedeniyle ilçede sık sık elektrik kesintileri de meydana geldi.

 

Bodrum'da şimşekler sabaha kadar çaktı, yer gök adeta inledi! - Resim : 2