Boğazına şeker takılan çocuk ölümden döndü! Korku dolu anlar kamerada

İstanbul Zeytinburnu’nda bir çocuk annesi ile sokakta yürüdüğü sırada boğazına şeker takıldı. Boğazına şeker kaçan çocuğu ölümden esnafın soğukkanlılığı kurtardı.

Korkunç olay dün öğle saatlerinde Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde yaşandı.

Bir çocuk annesiyle birlikte sokakta yürüdüğü sırada boğazına şeker takıldı. Bir anda nefessiz kalan çocuğu esnafın müdahalesi kurtardı.  

Esnaf Fethi Ahmet Murat, çocuğu kucaklayarak eliyle sırtına vurdu. Murat’ın müdahalesiyle çocuğun boğazına takılan şeker yere düştü. Yaptığı müdahalede başarılı olan Fethi Ahmet Murat, yaşadıklarını anlattı.

Esnaf Fethi Ahmet Murat, “Sosyal medyada gezdiğim esnada bir kadın koşarak dükkana girdi. Çocuğumun boğazına şeker kaçtı dedi. Ben koşarak çocuğun yanına gittim, sırtına vurdum, şekeri çıkardı. Çocuğun ölmesine az kalmıştı. Elimde can çekişiyordu. Şekeri çıkardığında rahatladı. Çocuğa herhangi bir şey olmadı. Herhangi bir ilk yardım eğitim almadım. Videosunu seyretmiştim o aklımda kalmış. Benim çocuğumda olabilirdi, fark etmiyor. Başka bir insan da benim çocuğumu kurtarabilirdi. Çocuğu kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.