Bölge ablukaya alındı! Eşini odunla döverek öldürdü: Köpekli timler her yerde arıyor!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Halis Pekin tartıştığı eşi Arzu Pekin’i başına odunla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından olay yerinden kaçan Halis Pekin’in bulunması için çalışmalar başlatıldı. Abluka altına alınan bölgede arama kurtarma köpeklerinin de katılımıyla zanlının kaçabileceği çember daraltıldı.

Bölge ablukaya alındı! Eşini odunla döverek öldürdü: Köpekli timler her yerde arıyor!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde, tartıştığı Arzu Pekin’i darbeden ve başına odunla vurarak öldüren Halis Pekin her yerde aranıyor.

TARTIŞTIĞI EŞİNİ DARBETTİ

Halis Pekin (27) ile eşi Arzu Pekin (26) arasında evlerinin önünde bulunan odun istifleme alanında bir tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın kısa sürede şiddete dönüşmesi üzerine Halis Pekin, alandaki odun parçalarıyla eşini darbetmeye başladı.

Bölge ablukaya alındı! Eşini odunla döverek öldürdü: Köpekli timler her yerde arıyor! - Resim : 1

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır darbeler alan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese ivedilikle polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede, 26 yaşındaki talihsiz kadının aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Arzu Pekin'in cansız bedeni, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme timlerinin ev önünde gerçekleştirdiği titiz çalışmaların ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemleri için Torul Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bölge ablukaya alındı! Eşini odunla döverek öldürdü: Köpekli timler her yerde arıyor! - Resim : 2

KAMYONETİ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Cinayetin ardından kendine ait hafif ticari kamyonete binen Halis Pekin, olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Teyakküza geçen Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe giriş ve çıkışlarını abluka altına aldı.

ÇEMBER DARALTILDI

Yürütülen koordineli takip neticesinde, şüpheliye ait kamyonet ilçe sınırlarının dışında, Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarında terk edilmiş vaziyette bulundu. Ekipler, aracın bırakıldığı ağaçlık ve kırsal bölgede arama kurtarma köpeklerinin de katılımıyla çemberi daralttı.

Bölge ablukaya alındı! Eşini odunla döverek öldürdü: Köpekli timler her yerde arıyor! - Resim : 3

KAYITLAR İNCELEME ALTINA ALINDI

Torul Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçeyi yasa boğan cinayetle ilgili çok yönlü bir adli soruşturma yürütürken; bölgedeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kayıtları inceleme altına alındı.