Makam odasında mastürbasyon skandalı!

Türkiye peş peşe skandallarla çalkalanıyor. Bodrum'daki ve Gaziantep'teki dehşete düşüren olayların ardından bu kez de Bolu'da herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Sinan A. mastürbasyon yaparken yakalandı.

Makam odasında mastürbasyon skandalı!

Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Sinan A., makam odasında bir kadınla görüntülü görüştüğü sırada cinsel içerikli sohbet etti. Sinan A., karşısında kadın soyunurken mastürbasyon yaptı. İsmi öğrenilemeyen kadın, Sinan A. ile cinsel içerikli sohbet ettiği görüntüleri kaydetti.

Kayıt, belediye işçileri arasında yayılmaya başladı. Görüntüler, Whatsapp gruplarında yayıldı ve sendikanın genel merkezine kadar ulaştı. Belediye-İş Sendikası Genel Merkezi, kentte infial uyandıran görüntülerin ardından Sinan A.'yı görevden aldı.

Bolu'nun Sesi içinde sitede yer alan habere göre, İmar Müdürü Mehmet Özen ise küçük yaşta çocuklara ait seks videoları izlediği ve bilgisayarına indirdiği gerekçesi ile önceki gün göz altına alınmışsa ise tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.