Bomba proje! Sezen Aksu pavyona konuk olacak! Unutulmaz şarkıları pavyonda yankılanacak

Unutulmaz şarkıların ve o şarkıların eşlik ettiği unutulmaz anların sahibi Sezen Aksu, çok konuşulacak yeni bir projeye imza atıyor. 40 yıllık müzik yaşamını 2016'da noktalayan Minik Serçe, İnci Taneleri dizisi ile gündem olan pavyon alemine konuk olacak. Usta sanatçının unutulmaz şarkıları, pavyonda yankılanacak. Peki ama nasıl? İşte detaylar...

Bomba proje! Sezen Aksu pavyona konuk olacak! Unutulmaz şarkıları pavyonda yankılanacak

Sezen Aksu... Hangimiz onun şarkılarıyla ağlamadı? Hangimiz, yanarken içimizde gençlik ateşi, o şarkıların meftunu olmadı? 

Unutulmaz şarkıların ve o şarkıların eşlik ettiği unutulmaz anların sahibi Sezen Aksu, 40 yıllık müzik yaşamını, 16 Ocak 2016 tarihinde, İstanbul'da verdiği son konserle noktaladı.

Minik Serçe'nin sahnelere vedası her birimizi çok üzdü ama yıllar geçse de o yeri göğü inleten sesini duymayı, onu yeniden elinde mikrofonuyla sahnelerde görmeyi hep ümit ettik. 

Geçen sene, yer aldığı 'Sezen Sokakta' projesiyle faklı illerin açık alanlarında hem sokak sanatçılarından hem de profesyonel müzisyenlerden Minik Serçe'nin şarkılarını dinlemiştik. Ayrılık kısa sürdü. Usta sanatçıdan heyecanlandıran bir haber geldi.

PAVYON FURYASINA KATILDI

Biliyorsunuz; Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi, çok revaçta. Dizi, Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri ve pavyon dansıyla deyim yerindeyse büyük sükse yaptı. 

Sezen Aksu da İnci Taneleri dizisinin başlattığı bu pavyon furyasına katıldı. PopBizde'nin haberine göre, Minik Serçe'nin hafızalarımıza yer eden unutulmaz şarkıları, pavyonda yankılanacak. Pavyonda sahne alan sanatçılar, usta sanatçının şarkılarını seslendirecek. 

Türkiye'nin farklı illerinden pavyon sanatçıları bu projeye katılacaklar. Konya'da çekimler başladı. Hatta çekimden bir görüntü bile geldi... 

 

Bomba proje! Sezen Aksu pavyona konuk olacak! Unutulmaz şarkıları pavyonda yankılanacak - Resim : 1