Ünlü dizi oyuncusu Heath Freeman yaşamını yitirdi

Bones ve ER gibi dizileriyle tanınan ünlü oyuncu Heath Freeman 41 yaşında yaşamını yitirdi. Heath Freeman'ın genç yaşta ölümü hayranlarını yıktı.

Ünlü dizi oyuncusu Heath Freeman yaşamını yitirdi

Bones ve ER gibi dizileriyle tanınan ünlü oyuncu Heath Freeman 41 yaşında hayatını kaybetti
Bones, ER, NCIS gibi dizilerde oynayan başarılı oyuncu Heath Freeman, 41 yaşında hayatını kyabetti.

En çok Bones dizisinde iki sezon boyunca oynadığı seri katil Howard Epps karakteriyle bilinen başarılı oyuncunun ölüm haberini Miss America seçilen Shanna Moakler duyurdu.

Acı haber oyuncunun menajeri Joe S. Montifiore tarafından doğrulandı. Freeman'ın genç yaşında hayatını kaybetmesinin nedeni ise açıklanmadı.

Montifiore yaptığı paylaşımında "Son film çalışmasıyla gurur duyuyordu, kariyerinin bir sonraki bölümü için çok heyecanlıydı, İyi bir oğlu, erkek kardeş, amca, arkadaş, olağanüstü yetenekli bir aktör, yapımcı, mükemmel bir aşçı ve gülmeyi sebeven olağanüstü bir adamdı. Mirasız sonsuza kadar yaşayacak. Huzur içinde uyu." diye yazdı.

Haber Global'in derlediği bilgilere göre Bones'un yanı sıra ses getiren birçok dizide rol alan Heath Freaman 2001'de ER dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra NCIS, The Closer ve Without a Trace'de rol aldı. Kaynak: Haberglobal