Bonservisine 32 milyon euro ödenmişti! Galatasaray bir transferi daha bitirdi: Almanya'dan yıldız orta saha geliyor

Galatasaray, Alman ekibi Bayer Leverkusen’de forma giyen Kerem Demirbay’ı transfer etti. Almanya Milli Takımı formasını giyen yıldız futbolcu yerli statüsünde oynayabilecek.

Bonservisine 32 milyon euro ödenmişti! Galatasaray bir transferi daha bitirdi: Almanya'dan yıldız orta saha geliyor

Transfer döneminde eksik olduğu bölgeler için hamleler yapan Galatasaray, şimdiye kadar Kaan Ayhan’ın bonservisini alırken Angelino, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu, Wilfreid Zaha ve Mauro Icardi'yi kadrosuna kattı.

Bonservisine 32 milyon euro ödenmişti! Galatasaray bir transferi daha bitirdi: Almanya'dan yıldız orta saha geliyor - Resim : 1

TRANSFERDE MUTLU SON 

Orta saha bölgesi için Leandro Paredes ile görüşen sarı kırmızılı takım bu futbolcunun transferinde mutlu sona ulaşamazken Kerem Demirbay için harekete geçmişti.

Salim Manav’ın haberine göre Galatasaray, Kerem Demirbay ve kulübü ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki tecrübeli yerli statüsünde oynayacak.

Bonservisine 32 milyon euro ödenmişti! Galatasaray bir transferi daha bitirdi: Almanya'dan yıldız orta saha geliyor - Resim : 2

BONSERVİSİNE 32 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ 

Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Kerem Demirbay, 2019 yılında 32 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Hoffenheim’den Bayer Leverkusen’e transfer olmuştu.

Merkez orta saha, on numara ve önlibero mevkilerinde forma giyen tecrübeli futbolcu geçen sezon çıktığı 36 maçta 5 gol attı, 3 asist yaptı.