Bonservisine 80 milyon euro ödenmişti! Yılın transferi tamamlandı! Dünya yıldızı Trabzonspor formasını giydi!

Trabzonspor, Arsenal takımından Nicolas Pepe’yi transfer etti. Fildişi Sahilli futbolcu özel uçakla, İstanbul’a geldi. Uçakta transferi hakkında konuşan Pepe, “Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum” dedi.

Bonservisine 80 milyon euro ödenmişti! Yılın transferi tamamlandı! Dünya yıldızı Trabzonspor formasını giydi!

Transfer döneminin son günlerinde atağa kalkan Trabzonspor, önemli bir futbolcuyu kadrosuna kattı. Karadeniz ekibi bonservisi Arsenal’de olan son olarak Fransız ekibi Nice forması giyen Nicolas Pepe’yi transfer etti.

SÖZLEŞME DETAYLARI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Trabzonspor, Pepe ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcu Pepe’yi taşıyan özel uçak Londra’dan İstanbul Havalimanı’na geldi.

Bonservisine 80 milyon euro ödenmişti! Yılın transferi tamamlandı! Dünya yıldızı Trabzonspor formasını giydi! - Resim : 1

“TEKRAR ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM”

Futbolcu transferine ilişkin olarak uçakta yaptığı açıklamada, "Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon.”

Öte yandan yıldız futbolcunun transferinin bugün açıklanması bekleniyor.

Bonservisine 80 milyon euro ödenmişti! Yılın transferi tamamlandı! Dünya yıldızı Trabzonspor formasını giydi! - Resim : 2

BONSERVİSİNE 80 MİLYON EURO ÖDENDİ

2019 yılında 80 milyon euro bonservis karşılığında Fransız ekibi Lille takımından Arsenal’e transfer olan Pepe, yaşadığı sakatlıkların etkisiyle beklenen performansı veremedi. Geçen sezonu Fransız ekibi Nice’te geçiren futbolcu daha sonra Arsenal’e geri döndü.

Transfermarkt’a göre değeri 18 milyon euro olarak gösterilen Pepe geçen sezon Nice takımıyla çıktığı 28 maçta 8 gol attı, 1 asist yaptı. Yıldız futbolcu Transfermarkt’a göre en yüksek 75 milyon euro değerini görmüştü.