Borcu olan emeklilerin dikkatine! Çok önemli promosyon detayı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile netleşen emekli maaş zamlarının ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Emekliler son dönem maaşlarını istedikleri bankalara taşımakta zorlandıklarını kaydetti. Özellikle borçlu olan emeklileri ilgilendiren duruma ilişkin bilinmesi gerekenleri uzman isim tv100 canlı yayınında anlattı. İşte detaylar...

Borcu olan emeklilerin dikkatine! Çok önemli promosyon detayı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile netleşen emekli maaş zamlarının ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Emekli vatandaşlar son dönem maaşlarını istedikleri bankalara taşımakta zorlandıklarını kaydetti.

Borcu olan emeklileri ilgilendiren haciz konusunda bilinmesi gerekenleri Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tv100 canlı yayınında anlattı.

Aydın Ağaoğlu'nun aktardıklarına göre; yargıtayın son aldığı kararda emekli maaşlarına bloke konamaz. BDDK, Cimer gibi kuruluşlara şikayette bulunmaları durumunda bankanın vatandaşların promosyonlarını taşımaları sağlanabilir.

Ağaoğlu, promosyon almak için maaşını taşımak isteyen vatandaşların öncelikle bankasıyla pazarlığını yapmasının faydalı olacağını da ifade etti.