Bordeaux - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligi geçen sezonu da şampiyon tamamlayan Galatasaray yeni sezon için de hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Sarı Kırmızılıla hazırlık maçı kapsamında Fransız ekibi Bordeaux ile karşılaşacak. Peki taraftarlar Bordeaux - Galatasaray karşılaşması hangi kanalda saat kaçta izleyebilecek?

Bordeaux - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ligin tartışmasız en iddialı ekiplerinden Galatasaray, 2019-2020 Sezonunda lige bomba gibi bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sarı kırmızılı ekip kamp çalışmaları yanı sıra hazırlık maçlarıyla da takımının eksiklerini görmek ve gidermek için 28 Temmuz Pazar günü Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux ile karşı karşıya gelecek.

 Galatasaraylı taraftarın merak ettiği soru ise Bordeaux - Galatasaray maçının hangi kanalda yayınlanacağı. 

Bordeaux - Galatasaray Smart Spor canlı

D Smart platformunda yer alan Smart Spor kanalı Bordeaux - Galatasaray hazırlık maçını canlı olarak yayınlayacak. Galatasaray Fransız ekibi Bordeaux ile 28 Temmuz Pazar günü saat 17:30’da karşı karşıya gelecek. Mücadele Smart Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

İlk 11'ler

Bordeaux: Benoît Costil, Enock Kwateng, Mexer, Pablo, Maxime Poundjé, Otavio, Yacine Adli, Aurélien Tchouaméni, Hwang Ui-Jo, Jimmy Briand, Nicolas De Préville.

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano, Ahmet, Marcao, Nagatomo, Donk, Atalay, Adem, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Ryan Babel.