Börek tepsisini başına yedi akıllanmadı; yine kameralara yakalandı!

Tekirdağ’da, bir börekçiden para çalarken kameralara ve iş yeri sahibine yakalanan şüpheli, börek tepsisini kafasına yiyince bir anda afallamış ve hızla uzaklaşarak kaçmıştı. Serbest bırakılan şüpheli akıllanmadı. Aynı şüpheli benzer yöntemle bu kez bir tamir atölyesinden telefon çalarken kameralara yakalandı.

Börek tepsisini başına yedi akıllanmadı; yine kameralara yakalandı!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde geçtiğimiz hafta bir börekçi dükkanında yaşanan olayda, iş yeri sahibinin yerinde olmadığını düşünerek girdiği dükkanın kasasından para çalarken hem güvenlik kamerasına hem de iş yeri sahibi Osman Kuyu’ya yakalanmıştı. Bu sırada elinde börek tepsisiyle dükkanına gelen iş yeri sahibi Osman Kuyu, E.A.'nın hırsızlık yaptığını görünce börek dolu tepsi ile başına vurmuştu. Şüpheli E.A., başına aldığı darbe ile afallayarak dükkandan kaçmış ancak adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

 Börek tepsisini başına yedi akıllanmadı; yine kameralara yakalandı! - Resim : 1

YİNE KAMERALARA YAKALANDI

 Ancak E.A., akıllanmadı, olaydan bir hafta kadar sonra bu def da aynı ilçede bu kez başka bir mahallede benzer bir yöntemle hırsızlık girişiminde bulunurken kameralara yansıdı.

Börek tepsisini başına yedi akıllanmadı; yine kameralara yakalandı! - Resim : 2

CEP TELEFONUNU ÇALDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, E.A. adlı şüpheli girdiği motosiklet tamir dükkanında kimsenin olmadığını düşünerek içeri girdi. Bir süre etrafa bakan şüpheli daha sonra iş yeri çalışanının tezgah üzerinde duran cep telefonunu alarak uzaklaştı.