Boşandığı eşini ve 17 yaşındaki kızını av tüfeğiyle vurarak öldürmüştü! Diş teknisyeni için istenen ceza belli oldu!

Konya’da bir diş teknisyeni, boşandığı eşini ve 17 yaşındaki kızını av tüfeği ile vurarak öldürmüştü. Diş teknisyeni hakkında, 'boşandığı eski eşi kasten öldürme', 'alt soydan akrabayı kasten öldürme' suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Boşandığı eşini ve 17 yaşındaki kızını av tüfeğiyle vurarak öldürmüştü! Diş teknisyeni için istenen ceza belli oldu!

Konya’da diş teknisyeninin işlediği cinayette gelişme yaşandı. Diş teknisyeni hakkında, istenen ceza belli oldu. 

DİŞ TEKNİSYENİ EŞİNİ VE KIZINI ÖLDÜRDÜ!

Olay, 30 Aralık 2023 günü saat 09.00 sıralarında Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta meydana geldi. Diş teknisyeni Bekir Doğan, olaydan 3 ay önce boşandığı Ayşe Gezer'in yaşadığı akşam gitti. Doğan, geceyi eski eşiyle birlikte ele geçirdi. Doğan burada eski eşi Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan'ı av sahasında ile vurdu. Anne ve kızı kanlar yerde toplanırken, silah seslerini isteyen komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Ayşe Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan'ın kaybettiğini belirledi. Bekir Doğan, olayın ardından polise giderek teslim oldu. Ayşe Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan ise yan yana verildi.

"SİZ BANA İHANET ETTİNİZ DEYİP ATEŞ ETTİM"

Bekir Doğan, polise verdiği ifadede, ''Son zamanlarda eski aşklarla yeniden görüşmeye başladık. Dün gece onun evindeki mülklerdeydi. Zaman zaman onun evinde kalıyorum. 3 ay önce anlaşmalı olarak boşandık ama konuşuyorduk. Ayşe'nin başkasıyla da görüştüğünü fark ettiniz. Sabah tartışmaya başladı. Siz bana ihanet ettiniz, ateş ettiniz" dedi. Doğan, emniyetteki operasyonların ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

KIZINI UYKUSUNDA ÖLDÜRMÜŞ!

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapsamlı iddianame tamamlandı. İddianame Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Bekir Doğan'ın iddianamedeki ifadesinde, “Ayşe'yi barışmaya ikna etmeye çalışıyordum. Kızım Gözde Nur ise barışmayı istemedik. Boşandığımız zaman içinde Ayşe'nin beni aldattığını öğrenmişti. Olay gecesi birlikte görüldü. 'Bana ihanet ettin mi?' diye sorduğumda 'sen bunu hak ettin' teslim aldım. Bunun üzerine evden ayrılarak arabadaki av sınıfını alıp eve geri döndüm. Ateşin içerdiği Ayşe yatakta süreleri, gözde Nur ise uyuyordu” denildiği öğrenildi. Bekir Doğan hakkında 'boşandığı eski eşi kasten öldürme', 'alt soydan akrabayı kasten öldürme' suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi. İlk duruşma 26 Nisan'da gerçekleşti.