Böyle arkadaşı kim istemez! Lionel Messi'den arkadaşlarına görülmemiş hediye: Hepsine özel yaptırdı

2022 Katar Dünya Kupası'nda Arjantin milli takımı ile şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, şampiyonluk hatırası olarak arkadaşlarına altın kaplamalı 35 adet iPhone 14 Pro hediye etti.

Böyle arkadaşı kim istemez! Lionel Messi'den arkadaşlarına görülmemiş hediye: Hepsine özel yaptırdı

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi, kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası'nı Katar'da yapılan turnuvayla kazandı. Arjantinli futbolcu ve birçok futbolsever, Messi'nin kazandığı zaferle büyük mutluluk yaşadı.

TEK TEK ÖDÜLLENDİRDİ

Dünya Kupası şampiyonluğuyla, kariyerini bambaşka bir noktaya taşıyan Messi, kazandığı zaferin mimarı olan arkadaşlarını ve teknik heyeti ödüllendirdi. 

Yıldız futbolcu, takımdaki tüm arkadaşları ve teknik heyete şampiyonluk hatırası olarak 24 karat altın kaplamalı 35 adet iPhone 14 Pro hediye etti. Messi'nin bu hediyeler için 175 bin Euro harcadığı öğrenildi.

Böyle arkadaşı kim istemez! Lionel Messi'den arkadaşlarına görülmemiş hediye: Hepsine özel yaptırdı - Resim : 1

"MESSİ EN SADIK MÜŞTERİLERDEN BİRİ"

Messi'nin telefonları yaptırdığı iDesign Gold CEO'su şunları söyledi:

"Lionel sadece Keçi değil, aynı zamanda IDESIGN GOLD'un en sadık müşterilerinden biri ve Dünya Kupası finalinden birkaç ay sonra bizimle iletişime geçti. Muhteşem galibiyeti kutlamak için tüm oyunculara ve personele özel bir hediye istediğini, ancak her zamanki saat hediyesini istemediğini söyledi. Bu yüzden isimlerinin yazılı olduğu altın kaplama telefonlar önerdim ve o da bu fikre bayıldı."

 Böyle arkadaşı kim istemez! Lionel Messi'den arkadaşlarına görülmemiş hediye: Hepsine özel yaptırdı - Resim : 2