Böyle arkadaşlık olmaz olsun! Evlenecek olan arkadaşlarına düğün öncesinde kabusu yaşattılar

İstanbul'un Esenler ilçesinde iddiaya göre motosikletli 2 şahıs, yeni evlenecek olan eski arkadaşlarının evini kurşunladı. Anne Edibe Tayfun, saldırganların oğlunun eski arkadaşları olduğunu ve kendilerine yakın zamanda gerçekleştirecekleri düğünü yaptırmayacaklarını söylediklerini iddia etti.

Böyle arkadaşlık olmaz olsun! Evlenecek olan arkadaşlarına düğün öncesinde kabusu yaşattılar

Olay, dün gece Kemer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıl önce Eray Tayfun’un arkadaşlarıyla arası bozuldu. Cumartesi günü dünyaevine girecek olan Tayfun ile aralarında husumet bulunan eski arkadaşları arasında dün gündüz saatlerinde tartışma çıktı.

EVİN ÖNÜNDE DEHŞET SAÇTILAR

Yaşanan tartışmanın ardından Tayfun’un 2 eski arkadaşı, motosikletle evinin önüne gelerek dehşet saçtı. Motosikletli kişiler tabancayla eve doğru ateş edip kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anı ise cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

"7 EL ATEŞ ETTİLER"

Anne Edibe Tayfun, saldırganların oğlunun eski arkadaşları olduğunu ve kendilerine yakın zamanda gerçekleştirecekleri düğünü yaptırmayacaklarını söylediklerini iddia ederek, “Gündüz geldiler. İlk başta küfür ettiler, sonra gece saat 12 gibi geldiler 7 el ateş ettiler. İki tane kapıya sıktılar, bir tane duvara sıktılar. Küfür ede ede gittiler. Sonra biz polisi çağırdık. Hala onları arıyorlar ama bulamadılar."

"O DÜĞÜNÜ YAPTIRMAYACAĞIZ"

"Bunu yapan tanıdık. Herkes onları tanıyor ama saklanmışlar. Oğlumun adı Eray Tayfun. Çok şükür bir şey olmadı. Ama biz bunlardan şikayetçiyiz. Oğlumun eski arkadaşları. Bizim şimdi düğünümüz olacak. O düğünü yaptırmayacağız size diyorlar. Cumartesi kına gecemiz var, ondan korkuyoruz” ifadelerini kullandı.