Böyle canilik görülmedi! Engelli oğlu ölsün diye timsah yem etti! Her detayı kan dondurdu!

Hindistan sıradışı haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Ancak bu seferki haber gerçek anlamda kan dondurucu nitelikte. Hindistan'ın Karnataka kentinde meydana gelen olayda 26 yaşındaki annesi Savitri Kumar ve 27 yaşındaki babası Ravi Kumar tarafından nehre atılan 6 yaşındaki engelli çocuk, timsahlar tarafından öldürüldü.

Böyle canilik görülmedi! Engelli oğlu ölsün diye timsah yem etti! Her detayı kan dondurdu!

Hindistan'da yaşayan 26 yaşındaki Savitri Kumar ve 27 yaşındaki Ravi Kumar çiftinin 6 yaşındaki oğulları Vinod doğuştan sağır ve dilsiz olarak dünyaya gelmişti.

Engelli bir çocuk dünyaya getirdiği için sık sık eşiyle tartıştığını anlatan Savitri Kumar, eşinin talimatıyla çocuğu timsahlarla dolu bir nehre attığını söyledi. 

Böyle canilik görülmedi! Engelli oğlu ölsün diye timsah yem etti! Her detayı kan dondurdu! - Resim : 1

ÇOCUĞUN PARÇALANMIŞ CESEDİNE ULAŞILDI 

Olayı gören komşular polise haber verdi, dalgıçlar çocuğu aramaya çalıştı ancak arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Daha sonra ilerletilen arama çalışmalarında çocuğun parçalanmış cesedine bir eli eksik ve beden bütünlüğü bozulmuş şekilde ulaşıldı. 

BİR YA DA DAHA FAZLA TİMSAH TARAFINDAN PARÇALANDI 

Yerel bir polis memuru, çocuğun bir veya daha fazla timsah tarafından parçalanarak öldürüldüğünü ileri sürdü. 6 yaşındaki çocuğun cesedine otopsi yapılmasına karar verildi. 

 

Böyle canilik görülmedi! Engelli oğlu ölsün diye timsah yem etti! Her detayı kan dondurdu! - Resim : 2

ANNE SUÇUNU İTİRAF ETTİ 

Anne çocuğunu timsahlarla dolu nehre attığını ve timsahların onu parçalamaya başladığı sırada yardım etmediğini itiraf ederek, "Sorumlu kocam. 'Oğlum ölsün, yaptığı tek şey yemek yemek' diyordu. Ben de onun istediğini yaptım" dedi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocuğun anne ve babası cinayetten yargılanacak.