Böyle intikam görülmedi! Aldatan kocasına nispet olsun diye genelevde çalışmaya başladı

Tayland'da yaşayan bir kadın, kocasının kendisini aldattığından şüphelenince öyle bir şey yaptı ki, duyanların ağzı açık kaldı. Kendisini aldattığını düşündüğü eşinin sürekli gittiği genelevi aradı. Telefon konuşmasının ardından geneleve giden kadın, iş teklifi aldı. Teklifi kabul eden kadın genelevde çalışmaya başladı.

Böyle intikam görülmedi! Aldatan kocasına nispet olsun diye genelevde çalışmaya başladı

Tayland'ın Chiang Mai şehrinde yaşayan bir kadın, kocası tarafından aldatıldığını düşününce eşinin cüzdanını karıştırdı. Cüzdandan bir genelev kartviziti bulan kadın, işletmeyi aradı. Ardından yaşanan olaylar duyanları dehşete düşürdü.

GENELEV MÜDÜRÜ İŞ TEKLİFİNDE BULUNDU

Kadın, kocasının cüzdanında bulduğu kart üzerindeki numarayı aradı. Kocasının sürekli gittiği yer hakkında daha fazla bilgi sahibi olan kadın, daha sonra mekana gidip genelevi gördü ve işletmenin müdürüyle tanıştı. Genelevin müdürü, kadına kendileriyle çalışıp çalışamayacağını sorarak iş teklifinde bulundu.

KARŞILAŞMAKTAN KORKUYOR

Teklifi ilk başta şaşırtıcı bulan kadın, sinirlendiği kocasından intikam almak için iş teklifini kabul etti. Ancak çalışmaya başladıktan sonra kocasıyla karşılaşmaktan korktuğunu açıkladı.