Böyle sevgi görülmedi. Parkta onu görenler, yanındaki canlıya bakınca hemen yanına koşuyor

Manavgat’ta yaşayan Ahmet Felek isimli bir kişi yaptığı hareketlerle herkesi adeta mest etti. Felek Karaman’dan alıp Manavgat’a getirdiği 2 aylık kuzuları biberonla besleyerek boş zamanlarında evinin yanındaki parka götürüyor. Onlarla adeta çocuk gibi ilgilenen adam çevredekilerden de takdir topluyor.

Böyle sevgi görülmedi. Parkta onu görenler, yanındaki canlıya bakınca hemen yanına koşuyor

Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Felek, Karaman’dan alıp Manavgat’a getirdiği yavru kuzularıyla adeta çocukları gibi ilgileniyor. t Felek, 2 aylık yavru kuzularıyla parka çıkıp gezip dolaşıyor. Yavru kuzular parkta başta çocuklar olmak üzere herkesin sevgilisi haline geldi.

Böyle sevgi görülmedi. Parkta onu görenler, yanındaki canlıya bakınca hemen yanına koşuyor - Resim : 1

“HAVA GÜZEL OLDUĞUNDA PARKTA VAKİT GEÇİRİYORUZ”

Turizm sektöründe taşımacılık yaptığını belirten Ahmet Felek, “Karaman’a müşteri götürdüm. Müşteri götürdüğüm yerde bu iki yavruyu gördüm. Kuzuları çok sevdiğim için bu iki kuzuyu bana verip veremeyeceklerini sordum. Kuzuların annesinin hasta olması nedeniyle kuzulara bakmadığını, eğer bakabileceksem bana verebileceklerini söylediler. Bakacağımı söyleyince verdiler. Manavgat’a getirdiğimde 1 aylıktılar. 1 aydır her şeyleriyle ilgileniyorum. Evimizde bakıyoruz. İlk başta biberonla süt veriyordum. Süt pahalı gelince bir arkadaşımın önerisiyle süt tozu alıp sulandırıp vermeye başladım. Yeni yeni ot yemeye başladılar. Hava iyi olduğunda evden çıkıp buraya parka geliyor ve burada vakit geçiriyoruz” dedi.

Böyle sevgi görülmedi. Parkta onu görenler, yanındaki canlıya bakınca hemen yanına koşuyor - Resim : 2

Böyle sevgi görülmedi. Parkta onu görenler, yanındaki canlıya bakınca hemen yanına koşuyor - Resim : 3