Böylesi ilk kez görüldü! Sarhoşken düştüğü kanalizasyon kuyusunda 15 yıl yaşadı

Rus Alexander isimli adamın, eşinden ayrıldıktan sonra, sarhoş olduğu bir gün kanalizasyon kuyusuna düştüğü ve 15 yıldır da burada yaşadığı ortaya çıktı. Öncesinde mutlu bir evliliği olan adamın, boşandıktan sonra tüm mal varlığını eşine kaptırdığı ve evsiz kaldığı belirtildi. Rus blog yazarı Anton Gletcherov tarafından fark edilen adamın dilencilikle hayatta kaldığı belirlendi.

Böylesi ilk kez görüldü! Sarhoşken düştüğü kanalizasyon kuyusunda 15 yıl yaşadı

Rusya'da eşinden boşandıktan sonra hayatı alt üst olan adamın hikayesi dünya medyasında ses getirdi. Evinden olan ve işsiz kalan Alexander isimli şahıs 15 yıldır kanalizasyonda yaşamaya başladı ve dilenerek hayatını geçindirmeye çalıştı.

Alexander isimli adamın 15 yıl önce düzenli bir yaşantısı varken, eşinin boşanma kararı almasıyla hayatı birden değişti. Boşandıktan sonra bütün malvarlığını karısına kaptıran Alexander evsiz kaldı. Kanalizasyon kuyusunda yaşamaya başladığını belirten talihsiz adam sarhoş olduktan sonra kuyuya düştüğünü ve 15 yıldır da burada yaşadığını aktardı.

 

Böylesi ilk kez görüldü! Sarhoşken düştüğü kanalizasyon kuyusunda 15 yıl yaşadı - Resim : 1

DİLENEREK HAYATTA KALMIŞ

Rus blog yazarı Anton Gletcherov tarafından fark edilen adam, yıllarca yerel halktan dilendiği şeylerle hayatta kaldığını dile getirdi. Gletcherov ayrıca Alexander'ın konuşmasında bir bozukluk olduğunu hatırlattı ve kısa bir süre önce felç geçirdiğini bildirdi.

NORMAL BİR EV VE İŞ İSTEDİ

Gletcherov, ailesinin Alexander'ı öldü diye bildiklerini belirtti ve kendisinin bizzat aileye ulaştığını belirtti. Alexander'ı kuyudan almaya geleceklerini ifade eden aile üyeleri henüz olayla ilgili bir çalışma başlatmadı. Kaç yaşında olduğu belirlenemeyen Alexander, yetkililere seslendi ve normal bir ev ve iş talebinde bulundu.