Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ev yerine yanlışlıkla mahalle satın aldı

ABD'nin Nevada eyaletinde yaşayan bir kadın, ev almak isterken işlemler sırasında yapılan hata sebebiyle yanlışlıkla mahalle satın aldı. Kadının yanlışlıkla sahip olduğu 84 ev ve 2 araziden vazgeçip geçmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Ev yerine yanlışlıkla mahalle satın aldı

ABD'de bir konut satışında yapılan hata duyanları şaşkına çevirdi. Nevada eyaletinde bir ev almak isteyen kadın, yanlışlıkla 84 ev ve 2 arazinin sahibi oldu.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, işlemler sırasında yapılan bir hata sebebiyle kadının 84 ev ve 2 arazinin sahibi olduğu belirtildi.

The Reno Gazette Journal ismi verilmeyen kadına ulaştı, Reno'nun kuzeydoğusundan ev almak istediğini belirten kadın 'yorum yok' yanıtını verdi.

Yetkililer belgelerde büyük bir hata olduğunu hemen fark etti, ancak kadının yanlışlıkla sahibi olduğu 84 ev ve 2 araziden vazgeçip vazgeçmeyeceği bilinmiyor.

Bilirkişi Cori Burke, bunun Las Vegas merkezli bir firma olan Westminster Title tarafından yapılmış bir yazım hatası gibi göründüğünü söyledi.

"Görünüşe göre Westminster Title, Las Vegas'tan başka bir transferinden yasal bir açıklamayı kopyalayıp yapıştırmış olabilir. Ancak bu durumu ilginç kılan belirtilen rakamların büyüklüğü." dedi.