Britney Spears'tan hakkındaki yeni iddialara çarpıcı yanıt!

Özel hayatında yaşadığı çalkantılarla gündeme gelen ve kariyeri boyunca yaşadıklarını yazdığı The Woman in Me kitabında kaleme alan Britney Spears, yeni albüm çıkaracağı iddialarıyla gündemde. Kitabı satış rekorları kıran Spears, iddialar üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Britney Spears'tan hakkındaki yeni iddialara çarpıcı yanıt!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı anı kitabı "İçimdeki Kadın" (The Woman in Me) ilk haftasında satış rekoru kırarak tarihe geçmişti.

Anı kitabının başarısıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen yıldız, yeni bir albüm üzerinde çalıştığı yönünde ortaya atılan iddialara cevap verdi.

"ASLA DÖNMEYECEĞİM"

NTV'nin aktardığına göre Spears, "Hakkımda yapılan haberlerin hepsi saçmalık! Sürekli birileriyle albüm hazırladığımı söyleyip duruyorlar. Müzik sektörüne bir daha asla dönmeyeceğim" dedi.

"HALA HAKKIMDA BİLMEDİĞİNİZ BİRÇOK ŞEY VAR"

Yıldız, "Ya eğlenmek ya da başka insanlar için şarkı yazıyorum. Kitabımı okuyanlara söylüyorum, hala hakkımda bilmediğiniz birçok şey var. Son iki yılda başka şarkıcılar için 20'den fazla şarkı yazdım!" ifadelerini kullandı.

"Glory" (2016), şarkıcının son albümüydü.