Bu aşk üçgeni değil beşgeni! Çok eşli adam kıskançlıktan üçüncü eşini vurdu

Tayland'da yaşayan adamın aşk beşgeni şoke etti. Çok eşli olan adam 3. karısını kıskançlıktan gözünü kırpmada vurdu. Çoklu ilişkinin detayları ağızları açık bıraktı.

Bu aşk üçgeni değil beşgeni! Çok eşli adam kıskançlıktan üçüncü eşini vurdu

Akıllara durgunluk veren olayın adresi Tayland’ın Bangkok şehrinde gerçekleşti. Üç eşi olan 38 yaşındaki Chonkawee Deechan, dehşet saçtı. Üçüncü eşinin başka bir adamla ilişkisi olduğunu düşünen adam, kıskançlık krizine girdi. Vurulan 27 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı.

 KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Tayland’ın Bangkok şehri yakınlarındaki Pathum Thani eyaletinde 27 yaşındaki Araya Aumsart isimli bir kadın kıskanç kocası tarafından vuruldu. Araya'nın 38 yaşındaki kocası Chonkawee Deechan, kadının başka bir adamla ilişkisi olduğunu düşündüğü için kıskançlık krizine girdi. Olay gününde ikili arasında şiddetli bir tartışmanın yaşandığı ve adamın yanında getirdiği silahla Araya’yı başından vurduğu ifade edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Başından yaralanan Araya, olaya şahit olanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastane raporuna göre Araya'nın durumu ağırdı ve mermi hala kafatasına saplanmıştı. Polis, Chonkawee'yi yakalamayı başardı ve cinayete teşebbüs ile izinsiz silah bulundurma dahil olmak üzere iki suçlamayla tutuklandı.