Bu bölgede balık tutarken oltadan daha fazlasına ihtiyacınız var... O da cesaret. İki cesur balıkçının yaptığını görenleri ağzı açık kaldı

Balık tutmak için bölgeye gelen iki balıkçı oltalarını suya attı ve beklemeye başladı. Cesur balıkçılar, bölgede başlarına gelebilecek her türlü tehlikeye karşı hazırlıklıydı. Suyun içindeki vahşi avcı da, balıkçıların avının peşindeydi. Oltalarını ustalıkla çeken balıkçılar yakaladıkları balığı, suyun içindeki timsah bir saniye farkla kurtarmayı başardı. Yakalasaydı kaybedecekleri tek şey balık olmayabilirdi.

Bu bölgede balık tutarken oltadan daha fazlasına ihtiyacınız var... O da cesaret. İki cesur balıkçının yaptığını görenleri ağzı açık kaldı

Bu bölgede balık tutarken oltadan daha fazlasına ihtiyacınız var... O da cesaret. Ancak neyse ki bölgeye gelip olta atan iki balıkçı da bu cesaret vardı. Oltalarını suya atan balıkçılar beklemeye başladı.

HER ŞEYE HAZIRLIKLIYDILAR

Başlarına gelebilecek tehlikelere karşı hazırlıklı olan çocuklar, suyun içinde oltalarının hemen yanındaki yaratığı gördüklerinde tek düşündükleri yakaladıkları balığı ona kaptırmadan yukarı çekmekti. Timsahlar harika bir hayvandır. Bulabilecekleri hemen hemen her şeyi yiyecekler, hatta bazıları midelerinde plaka ve kurşunlarla bile bulundu. Büyük erkeklerin 500 kilogram ve 3,3 metre uzunluğa ulaşmasıyla da devasa olabilirler. Üstelik Kuzey Amerika'daki en güçlü ısırma kuvvetine sahipler.

ÇEKMEYİ BAŞARDILAR

Çocuklar, başarılı oldu ve oltalarını yukarı çekmeyi başardılar. Timsah ise neredeyse devasa balığı yakalamak üzereydi. Ancak çocuklar, bugünün galibi oldu. Eğer timsah, oltayı yakalasaydı, durum kim bilir nasıl sonuçlanırdı. Yakalasaydı kaybedecekleri tek şey balık olmayabilirdi.