Bu fotoğraf Hakkari'den geldi! Vatandaşların yaptığı şeyi öğrenenler bir köşeye geçip gözyaşlarını akıtıyor

Kahramanmaraş depremi sonrasında 10 kentte büyük yıkım meydana geldi. Yurdun dört bir yanından binlerce vatandaş elindeki tüm imkanları seferber ederek depremzede kardeşlerine destek için çalışıyor. Örneğine az rastlanacak fedakarlığın görüntüsü Hakkari'den geldi. Hakkarili vatandaşların, depremzedeler için yaptıkları izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Bu fotoğraf Hakkari'den geldi! Vatandaşların yaptığı şeyi öğrenenler bir köşeye geçip gözyaşlarını akıtıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilde büyük yıkımlar meydana geldi. Vatandaşlar, tek türek oldu ve ülkenin her noktasından deprem bölgesine tırlar dolusu yardım gönderiyorlar. Zaman zaman kameralara yansıyan bu görüntüler izleyenlerin göğsünü kabartıyor. O görüntülerden bir tanesi de Hakkari'de çekildi. Görüntülerde, gönüllülerin depremzedeler için yaptıkları fedakarlığı görenler gözyaşlarına hakim olamadı. 

Bu fotoğraf Hakkari'den geldi! Vatandaşların yaptığı şeyi öğrenenler bir köşeye geçip gözyaşlarını akıtıyor - Resim : 1

DEPREMZEDELER İÇİN KAPALI YOLLARI AŞTILAR 

Yıkıcı depremin zorlu kış şartlarında meydana gelmesinin ardından deprem bölgesinde büyük bir ısınma ve yiyecek sorunu oluştu. Hakkari'deki gönüllülerin yaptıkları ekmekleri kardan kapanan yollara rağmen sırtlarında taşıyarak depremzedelere ulaştırmaya çalıştıkları o anlar izleyenlere "Helal olsun" dedirtti. Eşine az rastlanır bu fedakarlık örneği izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 

Bu fotoğraf Hakkari'den geldi! Vatandaşların yaptığı şeyi öğrenenler bir köşeye geçip gözyaşlarını akıtıyor - Resim : 2

Bu fotoğraf Hakkari'den geldi! Vatandaşların yaptığı şeyi öğrenenler bir köşeye geçip gözyaşlarını akıtıyor - Resim : 3