Bu görüntü Kolombiya'da çekildi... Aracın içerisinde yaşananları görenler sinirden deliye döndü... Başlarındaki kameraman o anları kaydediyordu

Kolombiya'da kaydedilen ve sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler büyük tepki topladı. Videoyu görenler sinirden deliye dönerek yorum yağdırdı. Yakın bir kamera ile yaptıklarını anbean kaydettiler.

Bu görüntü Kolombiya'da çekildi... Aracın içerisinde yaşananları görenler sinirden deliye döndü... Başlarındaki kameraman o anları kaydediyordu

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Kolombiyaçiftin, Bucaramanga'daki Palonegro Uluslararası Havaalanı yakınında yol kenarına park etmiş beyaz bir arabanın yanında açık alanda birliktelik yaşadığını görülüyor.

SANİYE SANİYE KAYDETTİLER

Çiftin eylemini saniye saniye kayda alan bir kamera ise sürekli hareket halindeydi. Çiftin etrafında dolaşıp olan biteni kayda aldı.

Bu görüntü Kolombiya'da çekildi... Aracın içerisinde yaşananları görenler sinirden deliye döndü... Başlarındaki kameraman o anları kaydediyordu - Resim : 1

BİLMEDİKLERİ BİR KAMERA DAHA VARDI

Çiftin ve kameralı arkadaşlarının bilmediği başka bir kamera da olan biteni kayda alıyordu. Yaşanan bu duruma sinirlenen yerel halktan bir vatandaş şikayette bulunmak için onları kayda aldı.

"HERKESİN BİLMESİ GEREK"

Öfkeli tanık: "Çiftlerin havaalanına giderken neler yaptıklarını herkesin bilmesi için herkese açık bir şikayette bulunmak istiyorum. Sanırım video falan çekiyorlar. Saat 11.30 ve geçen arabalara rağmen bu insanlar işlerini yapıyor. Palonegro Ecoparque restoranın önünde yapılıyor."

Bu görüntü Kolombiya'da çekildi... Aracın içerisinde yaşananları görenler sinirden deliye döndü... Başlarındaki kameraman o anları kaydediyordu - Resim : 2

ÇOK SAYIDA BÖYLE OLAY YAŞANIYOR

Yerel polis, filme alınan "kamu şikayetinden" haberdar olduklarını doğruladı ve şu anda olaya karışan kişileri belirlemek için görüntüler inceleniyor. Yetkililer ayrıca son haftalarda çok sayıda benzer şikayetin geldiğini söylediler ve bölgede polis devriyelerini hızlandırma sözü verdiler. Görüntülerle ilgili soruşturma sürüyor.