Bu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu! Subay, karısına sürpriz yapmak istedi! Eşini ve sevgilisini yatakta bastı!

Kenya'da orduda görev yapan bir subay, karısına sürpriz yapmak için eve döndüğünü haber vermedi. Asıl kötü sürpriz ise kendisini bekliyordu. Eşi ve sevgilisini yatakta bastı. Görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu! Subay, karısına sürpriz yapmak istedi! Eşini ve sevgilisini yatakta bastı!

Kenya'da orduda görev alan bir subay hiç kimsenin yaşamak istemeyeceği, adeta filmlerde yaşanan bir aldatma olayı ile karşılaştı. Kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Kenya ordusunda görevli olan bir subay görevinden döndükten sonra evine haber vermeden evine gitmek istedi. Eşine sürpriz yapmak isteyen ismi açıklanmayan subay karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu.

 Yatak odasından gelen sesleri duyunca başından aşağı kaynar sular döküldü

Kenya’da orduda görevli olan bir subay uzun süren görevinin ardından eşine haber vermeden döndü ve evine gitti. Eşine sürpriz yapmak isteyen adam yatak odasından gelen seslerin üzerine o bölüme yöneldi. Eşini ve sevgilisini aynı ayakta cinsel ilişkiye girerken yakalayan adam büyük bir şok yaşadı. Subay olan o anları kaydetmeyi ihmal etmedi. Görüntüler kısa sürede gündem yarattı.

Bu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu! Subay, karısına sürpriz yapmak istedi! Eşini ve sevgilisini yatakta bastı! - Resim : 1

Dakikalarca dizlerinin üzerine çöküp yalvardılar

Subay olan eş tarafından kaydedilen görüntülerde adamın elinde bir kemer tuttuğu dikkatleri çekti. Havluyla çıplak bedenini örten kadın dizlerinin üzerine çökerek dakikalarca yalvardı.Elinde kemerle etrafa bağırmaya devam eden eş ise ikiliden bir açıklama beklediğini söyledi.

Bu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu! Subay, karısına sürpriz yapmak istedi! Eşini ve sevgilisini yatakta bastı! - Resim : 2