Bu hayvanın çiftliğini ilk defa göreceksiniz... Evde falan görürseniz arkanıza bakmadan kaçın... Gerçekten ürkütücü bir canlı

Evde, parkta, bahçede görenlerin arkasına bakmadan kaçacağı canlının çiftliği olduğunu biliyor muydunuz? Bu hayvanın çiftliğini ilk defa göreceksiniz. Dünyanın en ürkütücü ve zehirli canlısından binlercesinin bir odada bulunduğunu gördüğünüzde tüyleriniz diken diken olacak.

Evde, parkta, bahçede görenlerin arkasına bakmadan kaçacağı, küçük bir boyutu olmasına rağmen dünyanın en korkulan canlılarından biri olan akreplerin çiftliği olduğunu biliyor muydunuz? Bu hayvanın çiftliğini ilk defa göreceksiniz.

BİNLERCESİ ETRAFTA GEZİYORDU

Tuhaf ama Gerçek isimli sosyal medya hesabında paylaşılan görüntülerde, bir akrep çiftliği kayda alındı. Bir odada binlerce akrep olduğu görüldü. Tuğlalardan yuvalar yapılmış akrepler, her yeri sarmıştı. Akrep çiftlikleri, zehirli bir hayvan olan akrebin zehrinin sağılması için kuruluyor. Pek çok farklı alanda çok etkili bir madde olarak kullanılan akrep zehri, dünyanın birçok ülkesi tarafından ciddi paralara satın alınıyor. Türkiye'de de Şanlıurfa'da akrep çiftlikleri olduğu biliniyor. Bir çiftlik sahibinin verdiği bilgiye göre, akreplerden çok fazla zehir çıkmıyor. Bir gram zehir için en az 300 akrebin sağılması gerekiyor.