Bu ilginç canlıyı daha önce görmüş müydünüz? Okyanusun ortasında süzülürken gören şeffaf poşet sandı. Doğduktan sonra büyümesi sadece 48 saat

Bu ilginç canlıyı daha önce görmüş müydünüz? Okyanusun ortasında süzülürken görenler, denizi kirleten insanların suya attığı onu şeffaf bir poşet sandı. Ancak gerçek çok başkaydı. Tamamen transparan bir bedene sahip olan şey, aslında bir deniz canlısı. Hem de dünyanın en hızlı büyüyen çok hücreli canlısıdır. Doğduktan sonra büyümesi sadece 48 saat.

Dünyanın en ilginç canlılarından biri kayda alındı, bu ilginç canlıyı daha önce görmüş müydünüz? Vücudu tamamen transparan...

ŞEFFAF POŞET SANDILAR

Okyanusun ortasında süzülürken görenler, denizi kirleten insanların suya attığı onu şeffaf bir poşet sandı. Ancak gerçek çok başkaydı. Salp isimli canlıyı görenler, görüntüsünden dolayı onun bir denizanası türü olduğunu düşündü.

SADECE 48 SAATTE BÜYÜYORLAR

Deniz patatesi olarak bilinen hayvan grubu olan bir tür tuna balığı ailesine aittir. Taksonomik sınıflandırmada ise insanlara, denizanalarından daha yakındır. Tamamen transparan bir bedene sahip olan deniz canlısı, aynı zamanda dünyanın en hızlı büyüyen çok hücreli canlısıdır. Doğduktan sonra büyümesi sadece 48 saat sürüyor.