Bu kadına yapılan ahlaksızlığın hesabı sorulmalı! Pompacı kadın hem ağladı hem ağlattı

Son model aracıyla akaryakıt istasyonuna benzin almaya gelen şahıs, ödeme yapması gerektiğinde paraları benzini dolduran pompacı kadının suratına fırlattı. Sosyal medya gündemine oturan videoyu izleyenler, olay üzerine ağlayan pompacı kadını görünce gözyaşlarını tutamadı.

Bu kadına yapılan ahlaksızlığın hesabı sorulmalı! Pompacı kadın hem ağladı hem ağlattı

Yurt dışında çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemin oturdu. Son model Mercedes aracıyla benzinliğe gelen adam, aracının deposunu doldurttuktan sonra, yerinden kımıldamaya bile tenezzül etmedi. Tutarı bildirmek için cama eğilen pompacı kadın ummadığı bir davranışla karşılaştı. Ödeme yapmak için aracından inmeyen erkek sürücü, kadının yüzüne paraları fırlattı.

PARALARI TEK TEK YERDEN TOPLADI

Emekçi kadın olayın şokuyla ne yapacağını şaşırdı. Yerlere düşen paraları tek tek toplayan kadın, bir süre kendine gelemedi. Benzin almak için yeni gelen araba sonrasında kendisini toparlamaya çalıştı. Hızla giden Mercedes'in arkasından baktı... Gözyaşlarını tutamadı. Görüntüler, kısa sürede sosyal medyada birçok platformda yayılırken, tepkiler de beraberinde geldi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Görüntüler, sosyal medya platformu Ekşi Sözlük'ün de gündemine oturdu.  Ekşi yazarları görüntülere tepki gösterirken, ortaya çıkan mesajlar dikkat çekti. İşte o mesajlardan bazıları:

"İnsan denen memeli canlı türünden bir kez daha nefret ettirmiştir. sokrates'in savunmasını da hatırlatmıştır."

"Doğrusu kadın pompacıyı ağlatan hanzo. tanrı cezasını versin..."

"Hep aynı şeyi söylüyorum. yeryüzündeki en büyük sorun para, şans ve yetkinin yanlış ellerde olması."