Bu kadını ve çocuklarını kocası evden kovdu. Kovma nedenini duyunca sinirden yerinizde duramayacaksınız

Genç kadın, siyahilerde pek görülmeyen bir özelliğe sahip, bununla birlikte genetik bir miras olan bu özelliği iki kızına da aktarmış. Ancak bu özellik onun çocuklarıyla birlikte kocası tarafından evden atılmasına neden oldu. Genç ve minik kızlarının yaşadıklarını duyanlar sinirden çıldırdı.

Kocası tarafından iki küçük çocuğuyla evden kovulan kadın yaşadıklarını BBC'ye anlattı. Nijeryalı genç kadının, kovulma nedeni duyanların sinirden çılgına dönmesine neden oldu. Genetik olarak mavi gözlere sahip kadının göz rengiyle ilgili sık sık harekette bulunan eşi, iki kız çocuğu da mavi gözlerle dünyaya gelince karısını ve çocuklarını evden kovmaya karar verdi. Şimdi çocuklarıyla birlikte kovulan kadın, ailesinin evinde yaşam mücadelesi veriyor.

Bu kadını ve çocuklarını kocası evden kovdu. Kovma nedenini duyunca sinirden yerinizde duramayacaksınız - Resim : 1

"CADI GÖZLERİ"

Kocasının ailesi tarafından evlenecekleri andan itibaren mavi gözlere sahip olduğu için istenmediğini söyleyen genç kadın, iki çocuğunun da mavi gözlü doğduğunu anlattı. Bu noktadan itibaren ailenin kocası üzerinde daha fazla baskı kurduğunu söyledi. Baskılara dayanamayan kocası ise kadını ve çocuklarını evden kovmaya karar verdi. Genç kadın ve çocukları, kadının ailesinin evine sığındı.