Bu kez son… Beşiktaş’ın yıldızı kredisini tüketti! Devre arası gönderilecek yerine transfer yapılacak!

Beşiktaş, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maçta takımı yalnız bırakan Rachid Ghezzal için kararını verdi. Yönetim, devre arasına kadar toparlanıp iyileşmezse yıldız futbolcuyu gönderip yerine transfer yapacak.

Bu kez son… Beşiktaş’ın yıldızı kredisini tüketti! Devre arası gönderilecek yerine transfer yapılacak!

Beşiktaş’ın 2021 yılında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Leicester City’den kadrosuna kattığı Rachid Ghezzal, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımını birçok maçta yalnız bıraktı.

Bu kez son… Beşiktaş’ın yıldızı kredisini tüketti! Devre arası gönderilecek yerine transfer yapılacak! - Resim : 1

10 DAKİKA OYNADI, SAKATLANDI

Son olarak siyah-beyazlı takımın Başakşehir’i 1-0 yendiği maçın 41.dakikasında sakatlanan Bakhtiyor Zaynutdinov'un yerine oyuna dahil olan Cezayirli futbolcu, uzatmalarla birlikte 10 dakika sahada kalabilmişti. Soyunma odasında ağlayan futbolcu oyundan çıkmıştı.

Bu kez son… Beşiktaş’ın yıldızı kredisini tüketti! Devre arası gönderilecek yerine transfer yapılacak! - Resim : 2

KREDİSİ TÜKENDİ

Psikolojik olarak büyük bir yıkım yaşayan futbolcu, yaşadığı sakatlıklarla takımdaki kredisini de tüketti. Sabah'ın haberine göre yönetim, devre arasına kadar toparlanıp iyileşmezse yıldız futbolcuyu gönderip yerine transfer yapacak.

11 MAÇ KAÇIRDI

Bu sezon 51 günü sakat geçiren futbolcu 11 maçı kaçırdı. Sadece 11 maçta 538 dakika süre alan futbolcu 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 31 yaşındaki yıldız futbolcunun siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.