Bu kurum KPSS'siz personel alımı yapıyor! Son başvuruyu kaçırmamak için sadece saatleriniz kaldı. İşte kadrolar ve tarihler

TCDD belirsiz süreli iş sözleşmesiyle tren teşkil işçisi, Liman İşletme Müdürlüğüne ise gemi yükleme işçisini bünyesine alacağını duyurdu. Başvurular unvana göre KPSS şartlı ve KPSS şartsız olarak yapılabilecek. İşte detaylar.

Bu kurum KPSS'siz personel alımı yapıyor! Son başvuruyu kaçırmamak için sadece saatleriniz kaldı. İşte kadrolar ve tarihler

TCDD tüm Türkiye genelinde 42 tren teşkil işçisi, İzmir Liman İşletme Müdürlüğüne ise 20 gemi yükleme işçisi alacak. Toplamda 62 personel alımı yapılacak. 42 tren teşkil işçisinde KPSS şartı aranırken, 20 gemi yükleme işçisinde aranmayacak.

GÖREV VERİLECEK İLLER AÇIKLANDI

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 42 tren teşkil ve 20 gemi yükleme işçisi olmak üzere 62 işçi alımı yapacak. Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gemi yükleme işçileri İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde, tren teşkil işçileri ise İstanbul, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, İzmir, Malatya, Sivas, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Mersin, Hatay, Niğde, Afyonkarahisar ve Denizli'de görev yapacak.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN BUGÜN

Kurumun 42 tren teşkil işçisi alımı için KPSS şartı aranacak. İlana göre, 20 gemi yükleme işçisi alımı için KPSS şartı aranmayacak. Başvurular bugün sona eriyor. Alıma ilişkin detaylar, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) internet sitesinden yer alıyor.